"Тереза Мэй становится Железной Леди", - Олег Пономар

Політичний оглядач розповів про актуальні події політичного життя світу.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Понеділок - і ми починаємо третій святковий тиждень. Новин, звичайно, поки не багато.Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Братская Грузия:
Американские сенаторы Джон Маккейн, Линдси Грэм и Эми Клобучар прибыли в Тбилиси с двухдневным визитом. По прибытии Джон Маккейн заявил, что сделает все возможное, чтобы США до конца поддержали суверенитет и территориальную целостность Грузии. "Мы продолжим работу для принятия против России жестких санкций", — заявил он.

- Тереза Мэй становится Железной Леди. Она запретила консервативной партии принимать пожертвования от российских олигархов в ходе специальных партийных ужинов по сбору спонсорских денег. Тереза говорит, что российская олигархическая и шпионская активность - угроза для безопасности Великобритании.

- Финляндия масштабно отпраздновала 100-летие выхода из состава России. Более ста тысяч человек собрались 1 января в Хельсинки на праздничный концерт. Но, как мы помним, было еще нападение СССР в 1939 году. Это и пример и урок для Украины также - просто так отсюда не отпускают.
Еще раз всем спасибо за поздравления и поддержку.

Отдыхайте, набирайтесь сил. Хорошего дня всем".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...