Терористів у Комінтерновому вже прикривають "Гради", - джерело

Згідно з переміщенням техніки і підрозділів терористів не виключено, що найближчим часом будуть проведені захоплення інших населених пунктів у "сірій зоні".

Терористи полізли у так звану "сіру зону". Ілюстрація:http://uainfo.org/

"Ситуация в районе поселка Коминтерново, захваченного накануне террористами "ДНР", ухудшается. Реакция на данную провокацию, как показало время, со стороны Украины имела лишь политический характер, а потому, бандиты пошли дальше..." Про це написав у своєму Livejournal zloy odessit, передають Патріоти України.

Согласно оперативным данным группы "Информационное сопротивление", в районе к поселку Коминтерново была дополнительно переброшена рота из состава батальона боевиков, развёрнутого вдоль дороги Новоазовск - Тельманово.

Прикрывали её при этом 3 единицы РСЗО БМ-21 «Град». Кроме того, по рубежу Заиченко - Саханка было перекинуто 8 единиц ББМ в числе которых 4 единицы БМП-1,2 и 4 единицы МТ-ЛБ.

Ситуация такова, что боевики в Коминтерново явно планируют закрепляться и хоть с дюжину раз стучите в ОБСЕ и далее, уходить они из данного н.п. не планируют. Кроме того, согласно перемещениям техники и подразделений НВФ не исключено, что в ближайшее время будут проведены еще захваты населенных пунктов в "серой зоне".

И как тут не крути, а наркошам уже плевать на "Минск" с большой колокольни, они будут продолжать движение на обострение. Один только вопрос, сколько террористы успеют занять поселков, прежде чем получат по рогам?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

І так було не солодко, а тепер геть зле: У окупантів під Кришками настали дуже важкі часи

середа, 8 травень 2024, 8:24

Перші поставки довгоочікуваної американської допомоги вже відчувається на фронті. І це лише "квіточки" для росіян. Якщо ворог наважиться на літній масований наступ, щоденні втрати поб'ють усі його м'ясні рекорди. На лівобережному плацдармі Дніпра наша ...

Народні прикмети на 8 травня. Чоловікам цього дня варто бути обережними з жінками. І не плануйте весілля

середа, 8 травень 2024, 7:05

Православна церква України 8 травня за новим стилем вшановує пам'ять апостола і євангеліста Іоанна Богослова і преподобного Арсенія Великого. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостола і євангеліста Марка. У ґ свято 8 травня наші предки сіял...