Терористи "ЛДНР" погрожують українським підприємствам на окупованій території тимчасовими адміністраціями

Так звані "влади" терористичних організацій "ДНР" та "ЛНР" заявили, що якщо українські підприємства, які знаходяться на окупованих територіях, не платитимуть їм податки, на них будуть введені тимчасові адміністрації.

Підприємства, які діють на території, окупованій бойовиками "ДНР" та Платять податки в бюджет України, будуть зобов'язані укласти договори з "податковими агентами" на території "ДНР", в іншому випадку там будуть введені тимчасові адміністрації, про це заявив так званий голова парламенту терористичної "ДНР" Денис Пушилін, повідомляє підконтрольне сепаратистам агентство ДАН.

У разі, якщо фізичні та юридичні особи - нерезиденти - не укладуть договори з податковими агентами на окупованій бойовиками території, з 31 березня на таких підприємствах будуть введені тимчасові адміністрації, повідомив Пушилін Денис. Такі поправки нібито були прийняті "народною радою республіки", крім того, аналогічні поправки прийняли і на території "ЛНР", пише агентство.

Такі рішення так званої влади терористичних організацій нібито пов'язані з блокадою, організованої українськими активістами.

"На тлі економічної блокади Донбасу з боку України в" ДНР "та" ЛНР "продовжують працювати підприємства, зареєстровані на українській території і не роблять передбачених законом виплат до бюджетів" республік ", - цитує агентство Пушиліна.

26 грудня 2016 року ветерани добровольчих батальйонів і волонтери оголосили про початок товарної блокади окупованих районів сходу України через те, що їх вимога про звільнення заручників не виконано. 2 лютого учасники блокади перекрили залізничний переїзд біля Бахмута Донецької області. У Службі безпеки України заявили, що блокада залізниці в районі проведення АТО завдає державі мільйонні збитки. 10 лютого учасники блокади перекрили в Донецькій області трасу Ясинувата - Костянтинівка.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...