Терористи обстріляли житлові квартали Авдіївки, є поранені, - Жебрівський

Двоє чоловіків - 1955 і 1961 років народження з осколковими пораненнями голови були доставлені в міську лікарню.

Павло Жебрівський. Фото:http://novynarnia.com/

Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський оприлюднив інформацію про те, що бойовики увечері 18 липня обстріляли житлові квартали Авдіївки, під час яких поранення отримали двоє мирних жителів. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

Жебрівський підкреслив: "Житлові квартали Авдіївки знову потрапили під обстріл російсько-терористичних угруповань.

Годину тому один зі снарядів влучив у будинок по вулиці Шевченка. Поранено двоє чоловіків - 1955 і 1961 рр народження. З осколковими пораненнями голови вони були доставлені в міську лікарню. Лікарі кажуть, стан - середнього ступеня тяжкості. Надають всю необхідну допомогу.

Як повідомляють мені в військово-цивільній адміністрації Авдіївки, в місті досі чути вибухи - бойовики б'ють по позиціях наших армійців".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...