"Террорист Путин будет прикрывать террориста и садиста Асада. Режимы-убийцы всегда тянутся друг к другу" - політолог про хімічну атаку в Сирії

За діями РФ, особливо в разі застосування вето на антиасадівську резолюцію, стане зрозуміло, хто несе відповідальність за цей жахливий злочин. Хоча це зрозуміло вже зараз, наголосив Тарас Березовець.

Жертви хімічної атаки у Сирії. Ілюстрація:www.hasi.or.id

"В Сирии применено химическое оружие. Ужасно, что погибло так много гражданских." Про це пише у своєму Fаcebook політолог Тарас Березовець, повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

Невыносимо видеть, что среди погибших маленькие дети, совсем малыши. Слишком многое указывает на то, что к этому причастна асадовская авиация. Британское ВВС сообщает, что сирийские повстанцы уверены, что это именно союзник России Башар Асад применил смертоносный газ зарин против неподконтрольной ему провинции Идлиб.

Это огромный вызов и тест, в первую очередь, для администрации Дональда Трампа. Обама в своё время доверился Путину и проиграл. Франция уже потребовала экстренно созвать Совбез ООН.

Террорист Путин будет прикрывать террориста и садиста Асада. По крайней мере, пока ему это выгодно. А значит, будут новые смерти и новые преступления. Режимы-убийцы всегда тянутся друг к другу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...