Тікай, "легітимний", тікай: Кобзон жорстко підставив свого колишнього благодійника Януковича, - Чорновіл

Янукович хотів уникнути правосуддя і переховуватися від слідства. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал.
Кобзон підставив Януковича. Фото: Рейтерс.

Російський співак Йосип Кобзон проговорився і жорстко підставив адвокатів Віктора Януковича. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп Тарас Чорновіл, передають Патріоти України.

"Залишається цікавий юридичний факт - Янукович живе не в Ростові, про що вони формально вказували, а за адресою, яку ніколи не подавали. Це руйнує всю систему захисту - мовляв, що його не можна заочно судити, бо місце знаходження встановлено. Насправді Янукович надавав фальшиву інформацію, а його адвокати брехали під присягою. За це їх можна позбавляти адвокатських свідоцтв. Янукович хотів уникнути правосуддя і переховуватися від слідства. Тепер його подальші спроби на оскарження в міжнародних судах приречені на провал. Для України — це позитив.

Витягнути Януковича з-під Москви зараз неможливо. Він перебуває у "золотій клітці" - в комфортних умовах, але під конвоєм. Може покинути приміщення тільки за згодою кураторів російських спецслужб.

Сам Кобзон проговорився, бо вважає що йому можна все, він друг Путіна. Натомість Янукович постає для суду, як людина яка умисно переховується від слідства. Суд матиме підстави прискорити процедуру винесення вироку. Крім символічного факту засудження, у Януковича можуть остаточно конфіскувати все наявне майно", - сказав Чорновіл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...