Тікаючи з Широкиного, спецназ Росії залишив купи "стерильних" патронів - Білозерська (Фото)

Знайдені патрони не були позначені жодним маркуванням.

Патрони російського спецназу у Широкиному. Фото: Fаcebook

У Широкиному, яке контролюється зараз підрозділами ЗСУ, були виявлені екземпляри патронів, використовуваних у військах російського спецназу. Про це стало відомо з повідомлення у Facebook журналістки Олени Білозерської, інформують Патріоти України.

Вона порівняла українські патрони з тими, що були знайдені, і опублікувала фото на своїй сторінці у соцмережі. "Посередині - СП-3. 7,62 х 38. Безшумний патрон, прийнятий в 1972 році на озброєння КДБ СРСР і військової розвідки ГРУ.

Використовується для пістолетів марки МСП "Гроза". Підходить також для НРС (ніж розвідника стріляючий). Принцип дії - блокування порохових газів в гільзі після пострілу спеціальною системою поршнів ..." - написала Білозерська.

За її словами, знайдені патрони, не позначені будь-яким маркуванням. Журналістка зазначила, що російські спецназівці "бігли швидко" і скидали зайву вагу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...