Тільки дайте порулити: Тимошенко обіцяє українцям дешевий долар

Політик виступила за те, щоб призначити на посаду глави НБУ людину, яка зможе ефективно керувати та контролювати гривню.

Юлія Тимошенко. Фото: video.intv.ua

"Я вважаю, що це максимум 10-12 гривень за долар. Це абсолютно реально в умовах нашої економіки, але виходити в цей стан треба теж дуже-дуже поступово", - сказала Юлія Тимошенко, лідерка ВО «Батьківщина», в ефірі програми HARD на телеканалі ZIK, передають Патріоти України.

Тимошенко висловилась за те, щоб замінити голову НБУ Валерію Гонтареву іншою особою, «яка б сьогодні принесла позитив, поставила гривню». «А це треба робити, гривня не коштує так ницо, як її кинули», – висловилась лідерка парламентської фракції.

«В руках Гонтаревої була фінансова ядерна кнопка – це курс гривні. Я не знаю жодної іншої країни у світі, де б обвалили без будь-яких підстав, без будь-яких обставин курс національної валюти втричі!

Оце і була пускова кнопка вбивства економіки і фінансів нашої держави, а як наслідок – знищення життя українців, ліквідація середнього класу, національної банківської системи», – наголосила Тимошенко.

Як відзначила лідерка «Батьківщини», Гонтарева досягла мети і продовжувала сприяти зароблянню грошей Президентом. «Ви знаєте, що за 2015 рік – 47 млн грн., зароблені на падінні курсу гривні на державних цінних паперах.

Це страшно, що люди, яким народ довірив розбудовувати державу, її ж свідомо вбивають. Середній клас поїхав з України масово. Це вже не еміграція, а евакуація. І вони залишилися без нічого завдяки цій людині», – додала Тимошенко.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...