"Тільки ногами вперед": Відомий російський адвокат пояснив, чому Путін вчепився за владу (відео)

Марк Фейгін дав відповідь на питання, чому Путін не йде на "заслужений відпочинок".

Марк Фейгін / Скріншот з відео.Про це в ефірі ObozTV заявив відомий російський адвокат Марк Фейгін, відповідаючи на питання, чому Путін не йде на "заслужений відпочинок", передають Патріоти України.

"Цьому є безліч пояснень. По-перше, він мотивований страхом. Він боїться просто піти від влади, тому що російська влада так влаштована, що не знає іншого способу позбавлення себе, крім як ногами вперед. Геронтократія - це форма особистої влади", - зазначив адвокат.

Також він вважає, що Путін отримує справжнє задоволення від такої всесильності на чолі цілої країни.

"Друга причина - це його гедонізм. Тобто, він насолоджується цією владою такого масштабу і т.д. Це як наркотик, від цього, дійсно, важко відмовитися", - переконаний Фейгін.

Крім того, на думку захисника, господар Кремля просто не знає, чим йому зайнятися поза політикою.

"Він просто не знає, чим займатися. Він нічого не вміє і ніколи не робив нічого в житті. Я вважаю, це сильна мотивація, щоб залишатися вічно", - підсумував він.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...