"Тільки рипнитесь, спалимо вас нах*й" - Журналіст про реакцію путінського сенатора щодо ситуації на Донбасі

І у російському МЗС вважають, що рішення США про постачання Україні зброї сприяє розпалюванню війни в регіоні.

Роман Цимбалюк. Фото:СобеседникУкраїнський журналіст Роман Цимбалюк, який працює в Росії, розповів про слова одного з російських сенаторів щодо війни на Донбасі. Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Запитав у нього, що він думає щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. "Тільки рипнитесь, спалимо вас нах*й", відповів чоловік у дорогому костюмі. Його формулювання передаю дослівно. Сьогодні вночі в США заявили про постачання зброї Україні. Начебто, в пакет входить навіть добре розрекламований ПТРК Javelin. Цікаво, що з американцями за цей час я не зустрічався", - написав Цимбалюк.

У російському МЗС вважають, що таке рішення США сприяє розпалюванню війни в регіоні.

"Історія, звичайно, неминуче розставить все по своїх місцях. Однак, як в нинішніх умовах можна говорити про "примирюючу" роль США в урегулюванні конфлікту в Україні? Вашингтон намагається представити себе "посередником". Ніякий він не посередник, він - пособник у розпалюванні війни", - йдеться в заяві відомства Лаврова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

Фортуна в гостях

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:01

Є давній сюжет про марнування даних людині можливостей. . Його віддзеркалено і в біблійній притчі про таланти, і в байках різних народів… . російський байкар Крилов присвятив йому байку «Фортуна в гостях». . Оскільки наші можновладці найшвидше ознай...