"Тютюновий пояс цнотливості": Турок вигадав оригінальний спосіб кинути курити

Ібрагім Юцел прийняв радикальне рішення і закрив голову в клітці.

Ібрагім Юцел намагається кинути курити. Фото: rusjev.net

Оригінальний спосіб кинути курити придумав житель Туреччини, повідомляють Патріоти України з посиланням на rusjev.net.

Ібрагім Юцел - житель Туреччини, який спробував залишити позаду 26 років згубної звички викурювати 2 пачки сигарет на день. З огляду на неефективність звичайних методів позбавлення від нікотинової залежності, Ібрагім прийняв радикальне рішення: він закрив голову в дротяній клітці, знімаючи її тільки на час сну. Крім цього, кожний день, йдучи на роботу, він передавав ключі дружині і дочці, щоб уникнути спокуси відкрити шолом-клітку і викурити сигарету.

На створення «тютюнового пояса цнотливості» Ібрагіма спонукали смерть батька-завзятого курця від раку легенів і спостереження за мотоциклетними шоломами.

При цьому чоловік, демонструючи крайню невпевненість у власній силі волі, навіть пошкодив праву руку, щоб це завадило йому взяти ключі або тримати сигарету.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...