​То чого так чекали: Український міномет "Молот" поступає на озброєння ЗСУ

Чудова новина з області підвищення боєздатності армії та імпортозаміщення. На озброєння ЗСУ починає надходити довгоочікувана обновка - міномет українського виробництва, 120-ти міліметровий "Молот".

Український міномет "Молот"Цей міномет є плодом генія фахівців заводу "Маяк", які взявши за основу радянський аналог, зробили з нього за 2 місяці цукерку, повідомляють Патріоти України з посиланням на відомого блогера «Злого одесита». Новинка видає 12 пострілів в хвилину, дальність - до 7 км, а використання надміцних сплавів дозволить прослужити знаряддю в 1,5 рази довше.

«Что же, ситуация с "Молотом" радует, довольно оперативно прошла стадия от создания до испытаний и поступления на вооружение. Конечно, минские соглашения не позволяют сейчас данный миномет использовать на передовой, но стоит бравой алкашне сунуться - орудия заговорят», - запевняє одесит.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...