То, что она не умерла тогда, было просто чудом": Голишев про голодування Савченко (відео)

Російський публіцист вважає, що сухе голодування Савченко - лише "адвокатська легенда".

Надія Савченко. Фото:ua.krymr.com

Сухе голодування української льотчиці, Героя України Надії Савченко насправді не було сухим. Таку заяву в коментарі Обозревателю озвучив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

На його думку, сухе голодування - не більше, ніж "адвокатська легенда". "Насправді ми толком не знаємо, що у неї за 5-денне сухе голодування, і насправді зараз вже немає ніякого голодування, про це смішно говорити (коментар записувався до того, як стало відомо про закінчення сухого голодування Надії Савченко - ред .)

У неї було дійсно страшне голодування - і це кожен міг бачити по її зовнішньому вигляду - рік тому. Рік тому її фактично довели до смерті. Те, що вона не померла тоді, було просто дивом", - сказав Голишев.

Виходячи з цього, заяви про сухе голодування він назвав "блюзнірством". "Кажуть, що вона тиждень не пила. Ні, вона пила. Вона, напевно, не їсть, голодує, але після того як вона голодувала 90 днів, тижневе голодування для неї - це смішно, тим більше що вона задовго до Майдану розповідала про те , що для неї це звичне заняття - тривалі голодування.

Те, що зараз відбувається - це несерйозно. зараз їй нічого не загрожує. І якщо сьогодні хтось каже про те, що їй щось загрожує, то це в рамках спектаклю", - переконаний блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...