"Это кладбище деревьев": Як виглядають "лисі" Карпати без лісу (фото)

Люди самі, власними руками, наближують екологічну катастрофу. А природа мстить жорстоко за знущання над нею.

Фото:Facebook

Український журналіст Руслан Смещук показав, що відбувається з Карпатами в місцях масового вирубування лісу. Вражаючі фото він виклав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"За плохие леса. Когда лес вырубают, на месте порубки начинают рости кустарники и кустарникоподобные деревья. Эти растения выдавливают и убивают молодняк больших и ценных пород - ели, дуба, граба. А потом уходит вода. Реки становятся нестабильными.

Гипер поток во время осадков, и пересыхают в остальное время. Нам рассказали, что так сейчас у румын, которые вырезали свои Карпаты, и куда идём мы сейчас. А ещё много вырезают, а потом просто бросают - потому что не успевают вывезти.

Все под защитой типа документов и крыша из Киева. И все чаще я слышу - при предыдущей власти такого не было. Когда мы вышли на это кладбище деревьев - даже местные жители офигели и опечалилась." - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...