То скільки все ж таки можна пити чоловікам - дослідження

Одні кажуть, що пити треба менше, інші що пити треба більше. Але якщо прислухатися, і ті, і інші сперечаються про те, скільки все-таки пити (з народного гумору).

Ілюстрація з відкритого джерела

Вчені з Фінляндії провели дослідження, щоб виявити безпечну норму спиртного для організму чоловіків. Експеримент тривав 20 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Протягом цього часу експерти вивчили інформацію 2,5 тис добровольців. З'ясувалося, що чоловіки, які вживають алкогольні напої частіше двох разів на тиждень, мають більше шансів отримати інсульт, ніж ті, хто вживає спиртне в міру або утримується від нього. Однак фахівці зазначили, що тверезий спосіб життя не є панацеєю.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...