"Это страна-агрессор. Против нее следует воевать": Рабінович закликав Україну до активних дій проти Москви

Наблизити падіння режиму Путіна в Росії Україна зможе, якщо буде швидше проводити реформи, які були заявлені ще два роки тому.

Слава Рабінович. Фото:sobesednik.ru

Російський фінансист і блогер Слава Рабінович назвав умови, за яких Україна може розраховувати на відновлення своєї територіальної цілісності і повернення Криму. Про це Рабінович розповів в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Наблизити повернення півострова українська сторона може і зобов'язана. Але це можна зробити тільки після падіння режиму Путіна. Відповідно, Україна повинна зробити все від неї залежне для того, щоб режим Путіна впав", - вважає Рабинович.

За його словами, наблизити падіння режиму Володимира Путіна в Росії Україна зможе, якщо буде швидше проводити реформи, які були заявлені два роки тому.

"Це послужило б прикладом для десятків мільйонів громадян Росії. Вони б побачили, що означає вирватися з орбіти російсько-фашистського режиму Путіна і його ОЗУ. Вони б зрозуміли, що так звана Революція Гідності не приносить хаос, лиха і війну, як це зараз подається російською пропагандою, а означає прогрес, реформи, економічне процвітання, шлях до Євросоюзу, а також інтеграцію в світову економічну і фінансову систему", - переконаний фінансист.

Друге, що, на думку Рабіновича, могла б зробити Україна - це консолідувати міжнародну протидію режиму Путіна, в тому числі і в рамках Будапештського меморандуму.

"Адже сталося грубе порушення цього договору, а США і Великобританія не вступили в протистояння з Путіним під час анексії Криму та вторгнення на схід України", - зазначив Рабінович.

На думку фінансиста, до тих пір, поки Путін є президентом Росії, Україна не повинна будувати з нею будь-які відносини.

"Це країна-агресор. Проти неї слід воювати, поки територіальна цілісність України не буде повністю відновлена, включаючи належність Криму", - підкреслив Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 0:55

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...

Торгова війна США проти Китаю розпочалася. Це призведе до ще більшого зближення Китаю та РФ, - економіст Олексій Кущ

понеділок, 13 травень 2024, 0:30

"Після всіх візитів до Пекіна міністра фінансів США Джанет Йеллен та держсекретаря Блінкена, коли Китаю ввічливо запропонували скоротити «надлишкові виробничі потужності», Китай відповів амбітною програмою "нових продуктивних сил", - пише економіст Оле...