​«Точно знаю. Якщо бабЮля стане президентом, прем'єр-міністра зватимуть... Тимошенко. Олександр. А голову АП - Віра Уляхіна», - журналіст про те, «що спільного між бабЮлею і планетою Шелезяка»

Полубм’яна Юлія Тимошенко не вперше потрапляє в ситуацію, коли її показна незаможність різко контрастує з образом життя, котрим веде політик.

На публікацію надихнула е-декларація «Леді Ю», котра стала зразком ситуації «бідний політик з багатими родичами», зазначають Патріоти України. Ось що пише журналіст та доброволець АТО Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у ФБ.

Я точно знаю. Якщо бабЮля стане президентом, прем'єр-міністра зватимуть... Тимошенко. Олександр. А голову Адміністрації президента - Віра Уляхіна.

Чому?

Бо, прочитавши е-декларацію бабЮлі я збагнув, що спільного між бабЮлею і планетою Шелезяка. У них обох - корисних копалин - нема, води - нема, рослинності - нема, населена роботами.

За декларацією, все чим володіє політик з одим найбільших рейтингів в країні - це кілька ювелірних прикрас (мабуть подарованих кимось). Ще - 19,5 тис баксів на рахунку (в гривневому еквіваленті) та 12700 баків (у тому ж еквіваленті) - готівкою. Це все, що нажила непосильною працею колишня газова принцеса.

Я знаю людей, які волонтерам віддали більше.

Ну, предметів одягу в декларації нема - туфлі Gucci декларацію не увійшли. А так...

Всі бізнеси, якими володіє чета Тимошенко - власність чоловіка. Дві машини, Мерседес і "Волга" - власність чоловіка. Основні грошові статки - власність чоловіка.

В задачі запитується, хто оплачує розходи Юлії Тимошенко? Відповідь. Чоловік.

Тобто бабЮля - класична утриманка.

Домогосподарка з активною позицією. Вечерю чоловікові ВОНА не готує, ВОНА - на телебаченні та у ВР. А з огляду на те, що саме шлюб з Олександром Тимошенко дав Юлі путівку в бізнес і політичне життя, я такого чоловіка інакше як святим не назву.

То кому ж Юля, ставши президентом, довірить годувати всю країну взагалі і себе особисто? Ну, звісно ж! Чоловікові.

А хто опікуватиметься місцем роботи бабЮлі та комфортом її там перебування? Ну, звісно ж, той хто опікується ними нині. За е-декларацією, бабЮля в нас класична "понаєхавша" з Дніпра. Київської прописки вона не має, за документами вона все ще землячка Корбана, Філатова та Коломойського. Місце проживання у вигляді хати та землі біля неї, бабЮля орендує у такої собі Шарапової Тетяни Валеріївни. А хто така Тетяна Шарапова? А це - рідна донька бабЮліної тітоньки Віри Уляхіної - Юліна двоюрідна сестра. Я не питаю за скільки вони здають Юлі в оренду землю і садибу (думаю не більше 1 грн), я кажу про тенденцію. Раніше Віра Уляхіна ремствувала, що вона з родичами скидається бабЮлі на наряди, тепер її донка Юлі житло здає...

А що ж сама Юля? А сама Юля до дому носить зарплатню народного депутата - 75616 грн, тобто 6301 грн/місяць, менше ніж з/п у рядового ЗСУ. Ну й ще на депутатські потреби отримує 80559, тобто 6700 на місяць. Все це - за просторікування у ВР про те які нинішні керівнки - бяки і як треба насправді.

То чого, запитується, чекати від такого політика, якщо він стане президентом? А того самого чого й зараз. Чоловік - опікуватиметься її добробутом і сімейним бюджетом, тітонька - житлом і місцем роботи. А сама бабЮля - розповідатиме.

Які всі бяки - і яка вона гарна.

Хіба ні?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...