Той хникав, і щось белькотів: Ветеран-«кіборг» за нахабний наклеп врізав по пиці депутату-забудовнику, який знищує його будинок - активіст (відео)

Розгул забудовників, котрі безкарно порушують закон, давно викликає нарікання мешканців столиці. Порушення майнових прав жителів приватної забудови черговим будівельним монстром призвело до інциденту У Київраді.

13 липня, в ході засідання земельної комісії учасник АТО, «кіборг» Андрій Герасименко дав по обличчю депутату Київради від «Солідарності» Миколі Негричу під час розглядів щодо забудови на Перемоги 90/1 (вул.Невського, 4). Про це розповідає столичний активіст Володимир Тищенко, зазначають Патріоти України.

Йдеться про ЖК «Gloria Park», який будує компанія «Геос». Власниками цієї фірми є депутат Київради від «Солідарності» Микола Негрич. У співласниках також його тесть, колишній багаторічний голова Управління будівництва КМДА, екс-президент «Київміськбуду» Михайло Голиця, котрий старанно працював при всіх режимах. Варто зазначити, що останнього і називають головним мозковим центром будівельної угруповання. При цьому постраждала приватна забудова, яка перебуває поруч.

«Сьогодні під час земельної комісії Київради, старший лейтенант полку спецназу, який охороняв Донецький аеропорт (кіборг) Андрій Герасименко, на брехливі звинувачення депутата Київради Миколи Негрича відповів одним точним ударом. Депутат з фракції БПП, виправдовуючись за порушення норм будівництва незаконної забудови на проспекті Перемоги 90/1 (вул.Невського, 4) голослівно звинуватив кіборга в тому, що той вимагав у нього гроші. Негрич забув, що за свої слова на фронті треба відповідати. З огляду на, що в кіборга є дозволи на всі види вогнепальної зброї, сьогодні Негрич відбувався легким переляком», - зазначив активіст.

«Перебуваючи в нокдауні він продовжував незв'язно лепетати, що він не має ніякого відношення до фірми «Геос», яка забудовує багатоповерхівками колишню військову частину. Через незаконну забудову і корупційні домовленості будівельної мафії, глісаду заводу Антонова довелося закрити, - підкреслив Тищенко.

Варто відзначити, що «кіборг» Андрій Герасименко обурився тим, що поки він воював на фронті депутати знищували його будинок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...