"Тонше, ніж комар пісяє", - Ляшко взявся за перевиховання Савченко

Заяви Савченко мимоволі підтверджують кремлівську легенду про "громадянську війну між українцями" і можуть дуже нашкодити Україні на міжнародній арені, вважає лідер радикалів.

Олег Ляшко. Фото:www.segodnya.ua

Колишня полонянка Кремля Надія Савченко сьогодні висловлює ті ж думки, що і Путін. Таку думку лідер Радикальної партії Олег Ляшко висловив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Не хотів різко реагувати на останні гучні заяви Надії Савченко, поважаючи її як мужнього в'язня Кремля. Але вимушений, бо Савченко не припиняє, м'яко кажучи, дивувати, - пише він. - Спочатку вона пропонує вести Україні прямі переговори з кремлівськими маріонетками терористичних угруповань лднр, вивівши з переговорного процесу агресора - Росію. Тепер - амністію терористам".

"Цього ж, що і Савченко, наполегливо вимагає від нашої країни Путін, - зазначає Ляшко. - А ще кремлівський диктатор намагається переконати весь світ, що це не війна Росії проти України, а громадянська війна між українцями".

На думку Ляшка, заяви Савченко мимоволі підтверджують цю кремлівську легенду і можуть дуже нашкодити Україні на міжнародній арені.

"Друзів у нас там, як ми знаємо, не дуже багато і ті сплять і бачать, як зняти з Росії санкції", - попереджає нардеп.

Також Ляшко дав дружню пораду Савченко: "взяти паузу на заяви. Міжнародна політика - це тонше, ніж комар пісяє".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...