"Трамп не переймається долею України. Однак усвідомлює, що один його промах може призвести до складних для нього наслідків" - Магда (відео)

З одного боку Трамп є президентом наймогутнішої держави у світі, і тому як бізнесмен авантюрного характеру був би не проти домовитися з Росією. Але, вірогідно, його радники наголошують на тому, що США не може вести таку політику.

Дональд Трамп. Фото:Коммерсант

Трамп не дуже переймається долею України. Однак усвідомлює, що один його промах може призвести до складних наслідків для нього. Таку думку висловив директор Центру суспільних відносин Євген Магда в ефірі телеканалу ZIK, зазначають Патріоти України.

"У США не завдяки, а саме в супереч Трампу є внутрішньополітичний консенсус у Конгресі. Відтак президент перебуває на короткому повідку санкційного закону і змушений діяти в його межах. Адже Трамп, перемігши на виборах, налаштував проти себе і демократів, і республіканців, оскільки у політиці є фактично ніким, хоча й зумів обійти представників республіканського істеблішменту", – прокоментував Євген Магда.

Відтак, пояснює експерт, з одного боку Трамп є президентом наймогутнішої держави у світі, і тому як бізнесмен авантюрного характеру був би не проти домовитися з Росією. Але, вірогідно, його радники наголошують на тому, що США не може вести таку політику.

"Такі деталі створюють складну картину, оскільки є внутрішні чинники впливу на поведінку Трампа, а є і зовнішні. Я не думаю, що Трамп переймається долею України. Однак він усвідомлює, що один його промах може призвести до складних для нього наслідків", – підкреслив директор Центру суспільних відносин.

Однак, зауважує він, не варто вважати, що такими наслідками може бути імпічмент, адже для американської політичної системи імпічмент – це важка кризова ситуація.

"Навряд чи в умовах нинішнього політичного протистояння всередині Республіканської партії справа дійде до імпічменту. Адже для цього президент США має здійснити таку помилку, яку не можна буде вирішити іншими політичними інструментами, окрім як імпічментом", – підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...