"Трамп и Путин исполняют "борьбу нанайских мальчиков", - російський політик

Зовсім скоро стане ясно, чи є насправді Дональд Трамп агентом Кремля.

Із Трампом скоро усе стане ясно? Фото: Рейтерс.

"Если в дальнейшем прогресса в сирийском вопросе не обнаружится, то подозрения в том, что Трамп с Путиным исполняют "борьбу нанайских мальчиков", только усугубятся. С учетом уже существующих подозрений в том, что Трамп – "проект Кремля", это станет последней каплей, и вряд ли Трампу удастся избежать скандала, чреватого импичментом", - пише російський політик Альфред Кох на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Ведь в сирийском вопросе он тогда противопоставит себя не только своим традиционным противникам, но и Пентагону, и многочисленным американским спецслужбам.

В связи с этим возможны два варианта:

  1. У Кремля есть компромат на Трампа и он, даже с учетом всех издержек такой позиции, не готов к настоящей конфронтации с Россией.
  2. Трамп реально нагнул Путина и тот сдал Асада. А все, что мы сейчас видим в публичной сфере, это дипломатический краковяк России и СМИ по спасению лица, которому американцы слегка подыгрывают, пытаясь смягчить горькую пилюлю.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...