"Трампнаш" отримали брудною ганчіркою по нахабній кремлівській морді! Тож, шановні, не "всепропало"! - Тука

Заступник міністра висловив думку, що протягом шести місяців санкції проти РФ з боку США можуть бути посилені.

Дональд Трамп. Фото:www.bbc.com

Санкції щодо Росії з боку США будуть збережені. Про це в Facebook повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передають Патріоти України.

""Трамп_наш" отримали брудною ганчіркою по нахабній кремлівській морді! Сам Президент США зазначив: "За вісім років Росія "проїхалась" по президенту Обамі, ставала все сильнішою й сильнішою, захопила Крим й збільшила кількість ракет. Слабак!"

ДержДеп США заявив, що санкціі будуть збережені, доки Росія не виконає мінські угоди по Східній Україні і Криму. Отже, про-російська позиція нового Президента США залишилась мрією кремлівських глашатаїв.

Про неможливість існування "про-російського" Президента США я казав ще в день обрання Дональда Трампа.

Звісно, я не Ванга. Я можу помилятись. Але, маю думку, що на протязі 6 місяців санкції проти Росії можуть бути посиленими з боку Сполучених Штатів.

Складніша ситуація в ЄС. Але, попри шалену пропаганду, попри фінансування "друзів Росії", попри втрати бізнесу, вважаю, санкціі з боку ЄС будуть зберігатись і надалі. На посилення санкцій зараз розраховувати не варто. Лише недолугі дії самого Кремля можуть викликати такі дії з боку Європи.

НАТО буде посилювати свою присутність в Європі і поглиблювати співпрацю з Украіною. Плекаю надію, що ми, нарешті, отримаємо летальну зброю, зокрема - високоточну. Наявність у нас такого озброєння дозволить позбавити найманців головного козиря - безкарності. Достатньо п'ять-десять разів знищити артустановки росіян, які обстрілюють наших захисників з житлових кварталів, щоб кремляді зрозуміли - нізззя... Також ми потребуємо сучасних засобів проти-повітряної оборони, засобів зв'язку та спостереження, обладнання радіо-електронної боротьби.

Варто зазначити, що НАТО впроваджує низку політико-економічних стандартів, зокрема - прозорість економіки та боротьба з корупцією. Тож, шановні, не "все_пропало"!!!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...