Треба гарматне м'ясо? Окупанти в Криму оголосили мобілізацію резервістів, - Чубаров

Тим, хто не прийде сам, погрожують привести примусово.

Рефат Чубаров. Фото: РБК.

Військкомати анексованого Криму раптово оголосили мобілізацію резервного складу. Про це повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в Facebook, цитуючи розповідь місцевого жителя, якого намагалися мобілізувати, передають Патріоти України.

"Вчера вечером мне позвонили на мобильный телефон и сказали, чтобы к 11:00 утра прибыть в военкомат, имея при себе паспорт и военный билет. Когда я прибыл в военкомат, там уже было более 100 человек. У нас забрали военные билеты, которые возвратили через три часа, но уже с выписанными повестками, в которых было написано, что следует явиться 10 февраля к 21:00 к военкому", - цитує Чубаров слова кримчанина.

"На вопрос, куда, зачем и на сколько дней – полная тишина…", - зазначив лідер Меджліса. Він додав, що деяким видали спеціальні корінці, щоб вони їх вручили своєму керівництву за місцем роботи. Чубаров стверджує, що люди почали обурюватися такими діями, оскільки багато хто з них мав реальні причини, що не дозволяють настільки раптово залишити сім'ю. "Ответ у оккупантов один - не придете сами в назначенный час, "приведем под конвоем", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це може стати вирішальним кроком: Німеччина схвалила план США про гроші для України з активів РФ, - ЗМІ

вівторок, 21 травень 2024, 11:44

Німецькі чиновники готові підтримати план США щодо використання майбутніх доходів від заморожених російських активів, які здебільшого знаходяться в Європі, для підтримки допомоги Україні у розмірі 50 млрд доларів. Про це пише Bloomberg з посиланням на ...

Окупант накрився тазом, сподіваючись врятуватись від українського FPV-дрона (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 9:32

Як тільки не вивертаються російські загарбники в надії врятуватися від українських FPV-дронів. . У соцмережах з’явилося відео з окупантом, який, помітивши наближення загрози, вирішив сховатися у величезній каструлі. . Примудрившись залізти до неї ...