"Требования здравого смысла, которые нужны нам, а не Дяде Сэму": Олег Пономар про умови отримання Україною чергового траншу МВФ

Щоб зрозуміти правильність курсу України у співпраці у МВФ, варто поглянути на тих персон, які зараз підняли істерику - популісти, пунінська колона і олігархи. Для них створення в Україні суспільства Здорового глузду рівноцінне смерті.

Україна отримала черговий транш фінансової допомоги від МВФ. Фото: finance.obozrevatel.com.

Чому істерика з МВФ? Тому що ті закони, які вимагає від нас МВФ, потрібні не МВФ. У країнах Заходу вже давно прийняті і працюють нормальні закони - Закони здорового глузду, частково про які я писав у статті про необхідність створення буржуазної консервативної партії в Україні. Ці закони потрібні нам для того, щоб стати суспільством Здорового глузду з економікою і економічними і соціальними відносинами здорового глузду. Але багатьом така Україна не потрібна, бо тоді виявиться їх паразитизм і нікчемність. Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці політичний оглядач Олег Пономар, передають Патріоти України і цитують далі:

"Кто истерит? Популисты, путиновская колонна и олигархи. Что в нашем украинском варианте сейчас - одно и то же. Между тремя этими категориями и группами нет различий и нет границ, ибо им создание Украины здравого смысла - смерть.

Что просит МВФ? Закон о Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг Украины. В Канаде, кстати, есть подобный орган.
Создание цивилизованного рынка сельхоз. земель. Тоже, - как в Канаде, которую мы часто приводим в пример, как одну из самых благополучных стран мира. Страны, где люди живут очень свободно, небедно и счастливо.

Наведение порядка с пенсионным законодательством. Не может быть такого, чтобы эту сферу регулировали сотни законов и подзаконных актов. Чтобы существовали сотни льготных категорий, миллионы разных спецпенсий, супер-спецпенсий и тд. В Канаде есть короткий и простой пенсионный закон - есть очень маленькая пенсия для всех по возрасту и есть те деньги, которые вы сами себе накопите на пенсионном счету, пока работаете. И государство вас очень поощряет туда откладывать деньги, тем, что добавляет вам 20% к той сумме в конце года, которую вы туда перечислите. (это по сравнению с теми пару %, которые вам предлагает банк за депозит).

Приватизацию. Массовую и честную рыночную приватизацию, чтобы снять баласт с бюджета. Чтобы сделать экономику более мобильной и легкой, более эффективной и готовой к приему инвестиций.
Вот такие простые требования.

Требования здравого смысла, которые нужны нам, а не Дяде Сэму. Дядя Сэм это всё проходил, когда еще первоклассником торговал лимонадом возле дома.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...