"Троллінг 101 рівня" - Рабінович прокоментував рішення про видачу віз США для росіян у Києві

На думку блогера, це прекрасна можливість для тих уже численних росіян, які тікали від путінського режиму і перебувають в еміграції саме в Україні.

Ілюстрація:Експрес - онлайн

У рішенні посольства Сполучених Штатів Америки дозволити видачу віз громадянам Росії в Києві присутня значна частина троллінгу; в той же час це прекрасна можливість для росіян, які тікали від путінського режиму в Україні. Таку думку Обозревателю висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України.

"Коли почалася вся ця історія з так званими дипломатичними війнами і справа дійшла до нових умов і порядку отримання американської візи, багато сказали, в тому числі і я не втримався від цього, що була б троллінгом 101 рівня пропозиція американців видавати російським громадянам візи в Києві", - нагадав блогер.

"Насправді, в кожному жарті є частка жарту. Але все виявилося правдою", - зауважив він.

За словами Рабіновича, тролінг - "частина дипломатичних ігор", які можуть бути дружніми або недружніми, обмеженими якимось рамками або по-хамськи безпардонними. "Коли хтось над кимось сміється під час капусника на випуску першого курсу Інституту театру, музики і кінематографії в Санкт-Петербурзі - це одне. Але коли жорстким троллінгом займаються хами Лавров і Захарова - це зовсім інша справа", - сказав він .

"Тут існує значна частина троллінгу", - визнав фінансист. У той же час він переконаний: "Незалежно від цього, це прекрасна можливість для тих уже численних росіян, які тікали від путінського режиму і перебувають в еміграції саме в Україні".

Як пояснив Рабінович, оскільки географія отримання віз США для громадян Росії була обмежена тільки Москвою, деякі з тих, хто бігли в Україну, були позбавлені можливості поїхати в США, "тому що вони є політичними біженцями і навіть могли подавати на цей статус в Україні" .

"Тому це абсолютно логічна історія. Будучи сам американським громадянином, я вважаю, що мої долари платника податків в цьому відношенні будуть витрачені не даремно", - підкреслив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Але спочатку треба зосередитись на Україні": У Росії заговорили про "повернення" Аляски

субота, 4 травень 2024, 16:29

Російські депутати всерйоз обговорюють можливість окупації Аляски. Про це пише наближений до Кремля Telegram-канал, передають Патріоти України. Автори стверджують, що градус напруги між Росією та США продовжує наростати. У Державній думі країні-агресор...

"Радив би ФСБ звернути на неї увагу": Жорін постібався з росіянки за "публічне приниження" Abrams

субота, 4 травень 2024, 15:47

Заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін дотепно "постібався" з росіянки, яка влаштувала "публічне приниження" американського танка Abrams у Москві, передають Патріоти України. У своєму Telegram Жорін опублікував фрагмент відео, на як...