Трудно спрогнозировать, кто и сколько людей придет на митинг Навального, - російський політолог

Старше покоління не хоче протестів чи революцій у Росії, наголосив Дмитро Орєшкін.

Біля Кремля встановили барикади, підготувавшись до мітингу проти корупції. Ілюстрація:24 Канал

"Трудно спрогнозировать, кто придет сегодня на митинг. В последнее время все эти соцзамеры не работают." Про це пише у блозі Обозревателя російський політолог, журналіст Дмитро Орєшкін, передають Патріоти України, продовжуючи:

Это тоже самое, когда у американцев спрашивали, будут ли они голосовать за Трампа, а они говорили, что еще не определились. Хотя интуитивно склонялись к его кандидатуре. Такая же ситуация и здесь.

Навальный за последнее время стал самым узнаваемым политиком в России. Никто не составляет ему конкуренцию, ни Явлинский, ни Зюганов, ни Жириновский. Это конечно не значит, что за Навального проголосуют или он станет президентом, у него еще низкий рейтинг, но все равно он стремительно набирает популярность.

Его аудитория это люди, которые не ходят на выборы. Это показали митинги еще 26 марта, когда на улицы против коррупции премьера Медведева вышла молодежь. А вот старшее поколение не хочет революции в России.

Но все же трудно спрогнозировать, кто и сколько людей придет на митинг сегодня. Кстати, Навальный специально в последний день изменил адрес. Он хочет конфронтации с властью.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...