"Тривожно довго": Ілон Маск випробував новий високошвидкісний тунель під Лос-Анжелесом (відео)

Винахідник і підприємець Ілон Маск поділився враженнями від першого проїзду тунелем.

Ілон Маск випробував тунель для автомобілів під Лос-Анджелесом, який будує його The Boring Company. Відповідне відео підприємець виклав на свій сторінці у Twitter, повідомляють Патріоти України.

«Прогулявся уздовж усього тунеля Boring Co під Лос-Анджелесом сьогодні ввечері. Тривожно довго. В очікуванні вечірки з нагоди відкриття 10 грудня», - написав він.

The Boring Company — інфраструктурна і тунельна компанія, заснована Ілоном Маском в кінці 2016 після того, як він вперше висловив ідею у Twitter. Маск пожалівся на пробки в Лос-Анджелесі та на обмеження теперішньої 2D транспортної мережі, як на натхнення для проекту.


Будівництво першого високошвидкісного тунелю в Лос-Анджелесі довжиною 3,2 км почалося в 2017 році. У травні 2018 року Маск заявив, що буріння тунелю завершено, і остаточні роботи по облаштуванню тунелю майже завершені. Відкриття цього тунелю очікується 10 грудня.

У травні 2018 року The Boring Company оголосила про плани побудувати другий тунель у районі Лос-Анджелеса довжиною 4,3 км.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...