Це не армія, а мильна бульбашка: Російські військові чекають виведення з Донбасу, - Арестович (відео)

Українські командири за кілька років війни на сході країни в рази краще володіють ситуацією на місці, ніж їх російські супротивники, і мають дуже високий бойовий дух.

Російські військові чекають виведення з Донбасу. Фото: Корреспондент.net.Російські військові виступають проти продовження гібридної війни на Донбасі, де вони несуть колосальні втрати, що призводить до повної втрати боєздатності російських з'єднань. Про це розповів військовий експерт Олексій Арестович в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"У Росії нарікання серед військових. Вони кажуть, давайте або повномасштабну операцію, або йдемо з Донбасу, тому що неможливо утилізувати військових. Вони несуть колосальні втрати, які раз у десять перевищують наші", - заявив Арестович.

Він підкреслив, що російські військові з полегшенням сприймуть вихід з Донбасу, проте президент РФ Володимир Путін не готовий до такого розвитку подій і буде силою гнати російську армію на схід України.

За словами експерта, українські командири за кілька років війни на сході країни в рази краще володіють ситуацією на місці, ніж їх російські супротивники, і мають дуже високий бойовий дух.

"Додайте до цього, що ми будемо свою землю звільняти. Який буде стояти ентузіазм і рев? Яка буде підтримка у військових. І що у них (російських військових - ред.)? Вони приїхали, написів не розуміють, сепаратистам не вірять, їх регулярно криє українська артилерія. У цій обстановці воювати дуже складно, навіть славній російській армії, яка, насправді, - дута бульбашка. Є російська пропаганда і російська військова міць, а є обстановка на полі бою", - зазначив Арестович, додавши, що ВСУ може вже зараз здійснити успішну наступальну ту операцію на Донбасі.

Крім того, експерт навів свіжий приклад знищення військових РФ на Донбасі - під час боїв під Жолобком.

"Підійшли кадрові росіяни. Їх накрили артилерією, поки вони там стояли, а російські командири, що зайшли з російської сторони, вникали в обстановку. Мені дзвонили небайдужі росіяни з Пітера і повідомили, що після цієї події біля Військово-медичної академії [їм С. М. Кірова Міноборони Росії] чотири доби сідали санітарні борти. Як ви розумієте, у кращий медичний заклад Росії навряд чи сепаратистів возять. Це кадрові російські військові. Звідти (з Донбасу, - ред.) м'ясо вивозили", - розповів Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...