Це не просто ідіотизм. Новий план Медведчука почне втілювати Кравчук, - ЗМІ

Заява Кравчука чомусь дивним чином співпала з повторенням заяви Путіна – президент Росії повторив, що не повернеться до Нормандського формату, а Кравчук почав говорити про двосторонні переговори без посередників.

Леонід Кравчук. Фото: kp.ua.

"Заява Кравчука про те, що треба відмовитися від посередників і напряму спілкуватися з Путіним – це не просто ідіотизм, це частина нового плану Медведчука. Цікаво, коли цю ідею підтримає Тимошенко і низка інших борців з нинішнім режимом", - написав Вадим Денисенко у статті для Депо, передають Патріоти України.

Почнемо з простого – ця заява першого президента була підготована приблизно місяць тому, коли Путін зробив свою заяву, що він виходить з Нормандського формату. Це була довготривала багатоходова комбінація. Зауважте, заява Кравчука чомусь, дивним чином співпала з повторенням заяви Путіна – президент Росії повторив, що не повернеться до Нормандського формату, а Кравчук почав говорити про двосторонні переговори без посередників.

Треба одразу зазначити – теза про двосторонні переговори обов'язково знайде відгук серед багатьох українців і не лише "зрадофілів". Проте, як тільки ми на це погодимося – ми потрапляємо в пастку. Вести переговори з людиною, яка не хоче вести переговори, неможливо. А Путін не хотів і не хоче вести переговори. Його позиція незмінна – федералізм, особливий статус окупованих територій і перевибори.

Кравчук був президентом і він прекрасно розуміє – вийти один на один із сильнішим противником – це означає програти. Більше того – таким чином ми звільняємо наших союзників від будь-яких зобов'язань, і європейці будуть лише аплодувати такому повороту подій.

А тепер давайте спробуємо змоделювати ситуацію: Україна говорить Німеччині, Франції, Польщі і т.д. – не втручатеся в наші переговори – ми все зробимо самі. Ми щось зможемо реально змінити? Ні, тому, що Путін не збирається вести переговори, він ставить ультиматуми.

Чого ми всі доб’ємося? По-перше, ми різко ослабимо себе на зовнішньому полі. А, по-друге, Порошенко втратить свій величезний козир – досі він є політиком, який балансує на грані війни і миру. Все що зараз відбувається на наших кордонах, з розгортанням різних угрупувань, навчаннями, перетворенням Криму на мілітаризовану зону і т.д. – це примушування України до капітуляції. Путін не хоче війни – його економіка валиться. Тому він прискорює процеси. І найелегантнішим виходом з нинішньої ситуації, для нього є і залишається переведення переговорів в формат один на один, бажано за ініціативою України.

Простіше кажучи план наступний. В країні розпочинається модерована дискусія – Європа нас зрадила треба послухати мудрого Кравчука. Паралельно нагнітається антивійськова істерія (торт кинутий в замміністра освіти з криками "гроші на освіту, а не на війну" – це передмова до осені). В парламенті всі кричать про зраду і розвал. А на вулицях спробують організувати тарифний Майдан.

Як результат, Путін може запропонувати устами Кравчука, Савченко чи когось іншого новий варіант "мирного" договору і почне вимагати двосторонніх переговорів в яких ми програємо, а ЄС полегшено зітхне, допоки Путін не почне експансію в Прибалтику. Тому, перш ніж підтримувати Кравчука, давайте пам'ятати про троянського коня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.