Це тріумф дурості і недбалості для воюючої країни: Савченко до цього часу не виключили з комітету з нацбезпеки і оборони, - Дмитро Тимчук

Нардеп Савченко бере участь у всіх засіданнях Комітету ВР з нацбезпеки і оборони з однією метою - отримання секретних відомостей, що містять ознаки державної таємниці.

Н.Савченко. Фото: DT.ua.

Не знаю, чому Верховна Рада зволікає з прийняттям давно зареєстрованого проекту Постанови про виключення Н.Савченко з Комітету ВР з нацбезпеки і оборони. Ми всі прекрасно побачили, куди «козячими стежками» поза контролем СБУ можуть спливти відомості, що містять військову таємницю. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці народний депутат України Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Останній випадок з Савченко поставив перед серйозним вибором. Бути присутнім з нею поруч на закритих засіданнях Комітету - означає можливу співучасть в злочині, коли «носій» набирається секретних відомостей, які завтра незрозуміло в чиї руки потраплять. Залишається або не пускати її на засідання Комітету (що незаконно з огляду на її статусу нардепа-члена Комітету), або бойкотувати ці засідання з її участю (що призведе до блокування роботи Комітету).

Інші стрьомні особистості в Комітеті типу Льовочкіна давно спростили цю проблему - вони просто не ходять на комітетські засідання, від гріха подалі. З Савченко ситуація прямо протилежна - як тільки постало питання про доступ її до держтаємниці, вона присутня на всіх засіданнях.

Упевнений, що Рада зобов'язана якнайшвидше припинити цей балаган, прийнявши відповідну Постанову. Це - відповідальність всього парламенту. Влаштовувати прохідний двір з парламентського Комітету з питань нацбезпеки та оборони в воюючій країні - це тріумф дурості і недбалості.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...