​Це ж чистий подарунок "діамантовим прокурорам", вони сьогодні п'ють "Кристал", - Ірина Геращенко про відставку Каська

Заступник генерального прокурора України Віталій Касько, веде архіважливу справу, і не повинен був кидати його на етапі судового слухання.
Ірина Геращенко

Таку думку на своїй сторінці ФБ висловила народний депутат від БПП Ірина Геращенко, зазначають Патріоти України.

Я, як завжди, проти течії. Не вважаю реформаторами і героями тих, чий героїзм лише в голосному грюканні дверима. Тільки справами можна довести свою професійність і патріотизм. Тільки справами. А іх - .... Якщо є про що сказати, то чому міністр-"реформатор" не з'явився на засідання трьох профільних комітетів? Чи можливо таке в його рідній Литві? Ні, звичайно! І хіба може відповідальна людина, яка веде архіважливу справу, жбурнути її, коли вона на етапі судового слухання? Це ж чистий подарунок "діамантовим прокурорам", вони сьогодні п'ють "Крістал". Нашій владі не вистачає не так "реформаторів", як просто відповідальних людей. Не самозакоханих павичів, розцяцькованих щодня новими краватками- костюмами, а робочих коней, що тягнутимуть воза реформ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...