​Цей звір підкрадається непомітно: Росія і нафтогазовий песець - політолог

Уже в 2017 році Росію чекають дуже серйозні проблеми, і невідворотні.

Ніяких причин для поліпшення немає - нафту і газ принципово не дорожчатимуть, а більше російська економіка нічого запропонувати світовому ринку не може. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише політолог Кирило Сазонов, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Далі мовою оригіналу.

Вот еще немного хороших цифр. В январе-июне 2016 года доходы России от экспорта газа снизились на 31,6%, от экспорта нефти - на 31,5%. За полгода - на треть! С такими показателями и без шансов на улучшение ситуации уже в 2017 году Россию ждут очень серьезные проблемы. А причин для улучшения нет - нефть и газ принципиально дорожать не будут, а больше российская экономика ничего предложить мировому рынку не может. Трещат, трещат глиняные ноги у возомнившего о себе Колосса. А если перевести на понятный ватникам язык, то северный зеврек песец больше не подкрадывается к России. Он встал в полный рост, распахнул объятия и гиганскими скачками несется навстречу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...