Центр Разумкова: названі лідери можливих парламентських перегонів

Якби вибори до Верховної Ради України відбулися найближчим часом, найбільше голосів отримала б партія "Батьківщина".

Фото: Інформ.юа

Про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Центром Разумкова, з посиланням на Фейсньюз повідомляють Патріоти України.

За даними соціологів, голоси розподілилися б таким чином: ВО "Батьківщина" (11,2% серед тих, хто має намір взяти участь у виборах), "Блок Петра Порошенка" (9,8%), партія "Громадянська позиція" (9, 6%), партія "За життя" (8,5%), Радикальна партія Олега Ляшка (8,4%).
За "Об'єднання" Самопоміч "готові проголосувати 6,9%, за" Опозиційний блок "- 6,5%, за Об'єднання правих партій ("Свобода","Правий Сектор", "Національний корпус") - 4,2%. Решта політичних сил набрали б менше 3% голосів виборців.

Дослідження проводилося соціологічною службою Центру Разумкова з 21 по 26 квітня 2017 року. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей. Теоретична похибка не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...