Цікаво що б на це сказав Зигмуд Фрейд? «Українська Федерація» - підозріла оговірка Савченко (Відео)

Не слухайте, що вам «заливає» політик в своїх маніфестах, програмах і памфлетах, просто зверніть увагу на оговірки в його промовах - це відомий вимірювач щирості чи нещирості і потужний викривач справжніх планів та намірів.

«То, что Савченко пошла по виражам и показала свою гнилую личину — знают все и тут прибавить нечего. Но моё внимание обратило её интервью о Минских переговорах. Савченко называет Украину — «Украинская Федерация», после чего делает реверанс лицом, извиняется и ссылется на ошибку, что, мол, имела ввиду «Украину». Однако, человек, кто хотя бы едва знаком с психоанализом, знает о чём призваны сигнализировать такие курьёзы в речи и какие скрытые посылы сообщения они в действительности несут слушателю. Раскодировать это крайне легко вооружившись книгой «Психопатология обыденной жизни», обмолвки такого рода наглядно сообщают о натуре собеседника, о его настоящем мнении, планах, намерениях. Сама психика человека выстроена против лжи и поэтому, когда человек врёт, психика, иногда, вступает в игру и поправляет, показывая, что на самом деле на уме», - звернув увагу один з користувачів соцмережі ВКонтакте.





Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...