ЦРУ показало, як виглядав Гітлер через 10 років після падіння Третього Райха (фото)

За свідченнями інформаторів з числа колишніх бійців СС, фюрер переховувався в Латинській Америці.

Фото: libo.ru.У розсекречених архівах ЦРУ виявлені донесення одного з латиноамериканських агентів під кодовим ім’ям Цімелоді-3 (CIMELODY-3), який представив непрямі підтвердження цього. Агент зафіксував свідчення колишнього рядового СС Філіпа Сітроена (Philip Citroen), який нібито щомісяця зустрічався з колишнім фюрером у Болівії. Сам Сітроен працював у Королівській голландській пароплавній компанії і приблизно раз на місяць прямував у відрядження з Маракайбо (Венесуела) до Колумбії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Star Sunda.

Цімелоді-3 спілкувався з інформатором через посередника. Тому він зажадав прямих доказів і отримав фотографію, на якій був зображений Сітроен разом із чоловіком, який “нагадував” Гітлера. Знімок був зроблений у болівійському місті Тунха в 1954 році. Отриманий доказ агент переслав у штаб-квартиру ЦРУ.

За даними того ж джерела, у 1955 році цей чоловік покинув Болівію і переїхав до Аргентини.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...