Цим все сказано: "Для того, щоб Савченко могла перетнути російський кордон, необхідно персональне схвалення Путіна", - Портніков

Український нардеп Надія Савченко для президента РФ Володимира Путіна - людина, яка може служити фактором дестабілізації ситуації в Україні, вважає журналіст.

Надія Савченко в Москві. Фото:EPA

Рішення про допуск народного депутата України від "Батьківщини" Надії Савченко на територію Росії ухвалювалося керівництвом Кремля. Про це написав в матеріалі для Еспресо.tv політичний оглядач Віталій Портніков, інформують Патріоти України.

"Для того, щоб Савченко змогла перетнути російський кордон і спокійно перебувала в Москві, необхідне спеціальне рішення керівництва Росії. І персональне схвалення президента Володимира Путіна. Без цього, звичайно ж, Савченко просто відправили б додому ще з аеропорту. Ніяких сумнівів в тому, яким чином приймаються такі рішення, бути не повинно", - стверджує Портніков.

Інше питання - навіщо Кремлю була потрібна Савченко в Москві, продовжив автор.

"Савченко для Путіна - це людина, яка може служити фактором дестабілізації ситуації в Україні, "жива бомба". І якщо про неї починають забувати, то чому б і не нагадати", - вважає журналіст.

На його думку, не виключено, що бажаючи підтримати українських політв'язнів Миколи Карпюка та Станіслава Клиха, Савченко не враховувала планів, які виношували в її відношенні в Кремлі.

"Савченко - ніякий не політик. Вона - змучена жінка, що кинула себе в політику на наступний день після звільнення з в'язниці. Вона тільки вчиться бути політиком і може ніколи ним не стати. Українські виборці голосували за Надію як за заручницю Путіна. Але очікувати, що звільнений заручник за помахом чарівної палички стане відповідальним політиком, - теж прояв безвідповідальності", - зазначив Портніков.

"З того моменту, як літак зі звільненим в'язнем приземлився в Борисполі, ми повинні думати не про Савченко та її спроби відповідати власним образом, а про тих, хто залишився в путінських катівнях. Краще витрачати свої емоції і енергію саме на цих людей", - радить автор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.