"Эту власть на выборах никто никому не отдаст. Потому что здесь все будет решаться на улицах" - Бабченко про ситуацію в РФ

На думку журналіста, неважливо, скільки людей прийде в РФ на вибори, важливо, скільки з них готові вийти на вулиці, щоб відстояти свій вибір.

Аркадій Бабченко. Фото:Vesti.ruПеремога на муніципальних виборах в Москві кількох представників опозиції є "технічною". Про це російський журналіст Аркадій Бабченко заявив в Facebook, передають Патріоти України.

"Политическая жизнь в Москве спущена на самый минимальный уровень. На этом уровне власть разрешила нам поиграться в демократию. Мы поигрались и выиграли. Но, как по мне, это говорит совсем не о слабости власти. А о том, что она себя как раз почувствовала сильной. Уверенной. Почувствовала себя настолько укрепившейся, что разрешила даже этот демарш где-то на уровне пола. Понимая, что он ей ничем не грозит", - написав він.

На думку Бабченка, на більш високих рівнях - виборах мера Москви і до Держдуми РФ - подібного не станеться.

"Эту власть на выборах никто никому не отдаст. Потому что здесь все будет решаться на улицах. Не важно, сколько человек придет на выборы. Важно, сколько человек готовы будут потом выйти на улицы, чтобы отстоять свой выбор и не дать украсть свой голос. А здесь критической массы пока не наблюдается", - заявив журналіст.

Він зазначив, що люди проголосувати готові, але відстоювати свій голос - "поки ні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...