"Турецька делегація" у Криму виявилась фальшивкою": Блогер розвінчала черговий фейк російських ЗМІ

В окупований Крим завезли чоловіків невідомого походження, перевдягли у непогані костюми і просто водили по Сімферополю для створення належного пропагандистського ефекту.​

Турецька "делегація" у Криму. Фото: скріншот з відео.

Блогер Катерина Гандзюк дала свої коментарі з приводу чергової брехні кремлівських пропагандистів, яку з радістю підхопили українські ЗМІ, передають Патріоти України з посиланням на матеріали Site.ua.

Так, блогер обурюється, що українські журналісти, скориставшись публікаціями російських «колег», повідомили вчора новину – Крим відвідала делегація депутатів з Туреччини. Серед тих, хто став гостем російських окупантів Криму, ЗМІ, зокрема, назвали особистого помічника глави турецької держави Мехмета Мутлу та депутата законодавчого органу Махмута Малі.

Блогер наголошує, що шляхом проведення нескладних маніпуляцій в пошуковій системі можна з’ясувати, що Махмут Самі Малі був депутатом двадцять п’ятого скликання (зараз працює двадцять шосте скликання Великих національних збрів Туреччини). Крім того, журналісти розповідали про присутність «брата Ердогана», «віце-мера Анкари», «праву руку турецького президента» тощо. Звісно, нікого з цих людей у складі делегації не було і близько.

Загалом, «делегація» переважно складалась з різноманітних «громадських активістів», які вже давно покинули справи і «пішли на пенсію». Відтак, блогер робить висновок, що в окупований Крим по суті завезли чоловіків невідомого походження, перевдягли у непогані костюми і просто водили по Сімферополю для створення належного пропагандистського ефекту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...