"Турция бросает вызов Путину. Мы на пороге войны", - Фельгенгауер

Для президента Ердогана серйозна конфронтація з Росією - річ прийнятна. Для турецьких військових - також.

Турецький військовий.

Ми знаходимося на порозі великої війни в Європі, а, можливо, і взагалі у світі. І пов'язано це з тим, що сьогодні Туреччиною був збитий російський військовий літак СУ-24, пише російський військовий оглядач і аналітик Павло Фельгенгауер для НВ, передають Патріоти України.

Все достаточно серьезно: турки, по сути, начали устанавливать бесполетную зону для защиты туркмен в северной Сирии, и, полагаю, падение СУ-24 – первый, но далеко не последний инцидент. А, значит, возможна эскалация. Сначала будут воздушные бои между Турцией и российскими самолетами, впоследствии эти бои могут распространиться и на море, что приведет к закрытию Босфора, вмешательству других стран НАТО и так далее.

Сейчас в Москве будут заседать члены Совета Безопасности, которым предстоит решить, что делать дальше. Песков упомянул, что Путин может поднять вопрос инцидента во время встречи с королем Иордании, но это значения особого не имеет. Король Иордании здесь не сыграет существенной роли. Он не руководит турецким президентом Эрдоганом, у того своя повестка дня, и для Эрдогана серьезная конфронтация с Россией – вещь приемлемая. По-видимому, для турецких военных – тоже. Поэтому вскоре нас может ждать полноценная война в Европе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...