Твоє життя зміниться: Депутат від "Батьківщини" погрожує журналістці, яка розслідує загибель його підлеглого

Інна Білецька отримала погрози від Олександра Бабата, коли з колегами розпочали розслідування смерті працівника на будівництві, бенефіціаром якого є політик.

Олександр Бабат погрожує журналістці. Фото:vse.rv.ua

Депутат Рівненської міської ради Олександр Бабат почав погрожувати журналістці Інні Білецькій після того, як вона та її колеги розпочали розслідування смерті працівника на будівництві, бенефіціаром якого є політик. Про це Інна Білецька написала 10 січня на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

“На мене тиснуть і мені погрожують. Тисне і погрожує людина, яка є депутатом міської ради від фракції “Батьківщина”. Людина, яку підозрюють у приховуванні тіла іншої людини. Людина, в автомобілі якої знайшли генетичний матеріал загиблого чоловіка. Людина, яка пропонувала родичам гроші за те, щоб ті мовчали про загибель чоловіка на будівництві.

Олександру Бабату 27 грудня перед самим новим роком за рішенням рівненського міського суду повернули автомобіль, в якому, як підозрюють слідчі, перевозили тіло загиблого будівельника, щоб заховати у лісі поблизу Олександрії. Повернули, бо на думку судді, слідчий не обгрунтував, чому автомобіль з генетичним матеріалом варто арештовувати.

Тепер Олександр Бабат звинувачує мене УВАГА – сядьте, хто стоїть – в тому, що я вкрала в нього фамільного хрестика. Так, вам не здалось. Саме вкрала. Олександр Бабат обіцяє, що моє життя зміниться назавжди. Не питайте про шо він. Я не знаю. Це пише людина, в якої я лише один раз в житті марно намагалася взяти коментар. Заради балансу. Щоб дати право на відповідь”, – розповіла журналістка.

У коментарі Інна Білецька розповіла, що політик поводився некоректно іще тоді, коли вона з колегою-оператором намагалися взяти у нього коментар щодо трагедії на рівненському будівництві.

“Після того, як стало відомо про загибель Андрія Артвінського, я намагалася додзвонитися до Олександра Бабата. Однак, той номер, який був у мене, був відключений. Тому ми з оператором поїхали за місцем його реєстрації, щоб спробувати все ж взяти коментар.

Однак, Олександр Бабат відмовився з нами спілкуватися, при цьому він використовував нецензурну лексику. За моїми спостереженнями, він був нетверезим”, – розповіла Білецька.

Журналістка наголошує, що попри абсурдність звинувачень у крадіжці хрестика, погрози Бабата можуть бути серйозними, адже місцевий депутат, за її інформацією, тісно пов’язаний із регіональним криміналітетом. Інна Білецька додала, що уже подала заяву до поліції у зв’язку з погрозами депутата міськради.

Нагадаємо, про смерть рівненського будівельника стало відомо у грудні 2016 року.

Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий заявив, що у зв’язку з інцидентом готує звернення на ім’я в.о. керівника Національної поліції України Вадима Трояна і керівника Нацполіції в Рівненській області Валерія Присяжнюка і передасть матеріальну допомогу родині загиблого будівельника.

Також політик має намір з парламентської трибуни звернусь до Юлії Тимошенко, щоб почути її позицію щодо дій однопартійця.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...