Похуліганили? В під'їзді житлового будинку у Рівному прогримів вибух (фото)

На щастя, в результаті інциденту постраждалих немає.

Вибуховий пристрій прив'язали до дверей однієї з квартир. Фото:Fаcebook

У ніч на суботу, 8 квітня, в рівному у під'їзді будинку на вулиці Гетьмана Мазепи, 20 прогримів вибух. Про це повідомляє голова ОСББ Тетяна Гонтар на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Близько 2-ї ночі в нашому будинку на 5-му поверсі стався вибух. Пристрій був прив'язаний до дверей однієї з квартир, попередньо це щось з піротехніки. Слідчих було багато, провели опитування сусідів. Чекаємо результатів слідства, навіть не знаю, що і думати. Чула версію хуліганство, нічого собі хуліганство, ну добре, що хоч не з гранатомету похуліганили", - написала вона.

Також в повідомленні зазначено, що постраждали в результаті інциденту немає.

Значно довші за саму власницю: Українка увійшла до Книги рекордів за найдовше волосся у світі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 5:00

35-річна художниця та модель Алія Насирова, родом з України, потрапила до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся. Його довжина сягає 2 м 57 см і 33 мм. Завдяки розкішним пасмам жінку називають "Рапунцель". . Загалом волосся Наси...

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...