"Тиллерсон: Соединенные Штаты будут отстаивать интересы США и своих союзников",- Олег Пономар

Сьогодні відкривається Мюнхенська конференція з безпеки, під час якої відбудуться зустрічі глав МЗС країн нормандської четвірки, президента України з віце-президентом США, Генсеком НАТО та президентом Польщі.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Тиждень пролетів - п'ятниця. Що важливого?Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Вот такую прекрасную работу провела наша Хрыстя Фриланд. Тиллерсон после встречи с Лавровым:
" По вопросам, относительно которых мы не сходимся во взглядах, Соединенные Штаты будут отстаивать интересы США и своих союзников. В то время, как мы ищем точки соприкосновения, мы ожидаем, что Россия будет выполнять свои обязательства по Минским соглашениям и работать над деэскалацией насилия в Украине."

- Сегодня открывается Мюнхенская конференция по безопасности. Это мега-важная площадка и здесь будут все ключевые игроки нашей Пьесы. Так в ее рамках пройдет встреча глав МИДов Нормандской четверки, встречи нашего Президента с Вице-Президентом США, Генсеком НАТО, Президентом Польши и еще много очень важных встреч и событий.

- Как мы и предполагали:
НАТО значительно увеличит своё присутствие в Черном Море.

- Пора:
НАТО одобрило новый план киберзащиты.

- Лука, гоу Вест:
Беларусь впервые приобрела партию нефти у Ирана.

Нас ожидают несколько эмоциональных дней. Поэтому особенно прошу всех руководствоваться холодным рассудком. Майте всі смачну каву на сніданок та гарний день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів — це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...