Тимчук розповів, як терористи "ДНР" використовують бездомних у"тактиці мулів"

​"Мули", яких змушують шпигувати те переносити зброю, часто підриваються на мінних полях самих окупантів уздовж лінії розмежування сторін.

Ілюстрація:ukranews.com

У терористичній "ДНР" змушують бездомних займатися контрабандою зброї через лінію розмежування і шпигунством на підконтрольній Україні території. Про це координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук повідомляє на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"МГБ ДНР стало більш активно використовувати "тактику мулів" - примус з подальшою винагородою люмпен-елементів (бомжів та ін. асоціальних осіб) до переносу через лінію розмежування в зоні АТО зброї, боєприпасів, вибухівки для передачі "контактним особам" з числа своєї агентури на підконтрольній Україні території", - написав Тимчук.

За його інформацією, дані особи активно використовуються для збору розвідданих в тактичних тилах українських військ.

"Подібна тактика використовується в основному в районах, де лінія фронту проходить поблизу або по населених пунктах.

Зафіксовані непоодинокі випадки підриву "мулів" на мінних полях самих окупантів уздовж лінії розмежування сторін", - пише Тимчук.

Охорона "ДНР" лякає бойовиків "звірствами" СБУ, яка нібито вбиває і пускає жертв "на органи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...