Тисячі "несвіжих трупів" росіян: Рабінович розповів, чим обернеться Путіну "гра" з НАТО

Як тільки Кремль наважиться вжити ракетні комплекси проти Туреччини, НАТО скористається своїм статутом щодо захисту своїх країн-членів.

Чим завершиться гра Путіна з НАТО. Ілюстрація:gordonua.com

Росія перекинула до Сирії зенітно-ракетні комплекси С-400 для того, щоб збивати турецькі літаки, однак при найменшій спробі застосувати свою зброю проти Туреччини російська військова база негайно перетвориться на руїни в диму. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook російський фінансист Слава Рабінович, зазначають Патріоти України.

"Сначала "Донбасские шахтеры" Путина применили российский "Бук" против малайзийского Боинга. 298 трупов, из них 80 детей. Путин блокирует резолюцию Совбеза ООН по созданию трибунала.

У Путина разыгрался аппетит. Теперь его "сирийские шахтеры" думают применить С-400 против турецких самолетов. А против каких ещё-то?! У ИГ нет авиации.

Один такой залп, и автоматически включается соответствующая статья устава НАТО. Никаких путинских вето на Совбезе ООН, никаких "несвежих трупов", никаких лавровых и чуркиных.

Сразу устав НАТО. Знаете, что будет? Как абсолютный минимум - от российской военной базы в Сирии останутся одни дымящиеся руины.

Минуты через две. Исчезнет всё: и все С-400, и все Су-24 и прочая рухлядь, и несколько тысяч российских военнослужащих", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...