”Титанік” булькає голосно – настільки, що телевізійний оркестр вже не в силах це заглушити", - Сотник про економічну кризу в РФ

Такі заяви, за його словами, вже неприкрито простежуються в «чиріканнях» російських Мінфіну і Мінекономрозвитку на теми «стагнації» або «застою».

Для росіян настали важкі часи. Ілюстрація: ЖЖ.

Влада Росії вже неприкрито визнає, що економіка країни знаходиться у великому занепаді. Про це йдеться в повідомленні російського журналіста і соціолога Олександра Сотника, яке він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Такі заяви, за його словами, вже неприкрито простежуються в «чиріканнях» російських Мінфіну і Мінекономрозвитку на теми «стагнації» або «застою» – «все від лукавого». Як відзначає експерт, чиновники виразно про артикулювали відоме слово з п’яти букв. «І він буде масштабним. Всеосяжним. Як любить наш богоспасаємий народ. З усіма потрясіннями, збоченнями, бідами і стражданнями – всім тим, що входить в «історичне меню», яке замовив Путін разом з населенням», – прогнозує автор.

«”Титанік” булькає голосно – настільки, що телевізійний оркестр вже не в силах все це заглушити. Вода б’є з усіх дірок і щілин. «Подушок безпеки» у пасажирів немає. Капітан загинає пальці на палубі, але вже не так борзо, як раніше. Йому, ймовірно, теж розповіли, що «пора ховати віяло і здувати сопливі бульбашки». Але, в силу власної відмороженості, хлопець ще якийсь час побуде в образі, а потім – куди-небудь відчалить сам, або його втоплять у трюмі свої ж», – вважає експерт.

«Єдине в цьому випадку, що можна порадити тим, у кого є сили і якісь фінансові можливості укупі з мінімальними зв’язками – терміново залишати аварійний борт. Рятувати дітей. Нічого іншого не залишається. Лірика закінчилася. Так і патріотичний оркестр скоро захлинеться. Сумно. Дуже. Але передбачувано», – підсумував Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 12 травня. Як українські дівчата з прадавніх часів ворожили на горобині про особисте щастя

неділя, 12 травень 2024, 7:05

Православна церква України 12 травня за новим стилем вшановує пам'ять єпископа Епіфанія Кіпрського і патріарха Германа Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують пам'ять дев'яти мучеників Кизичних. В народі свято 12 травня пов'...

Мабуть тому, що українці занадто багато живуть: Уряд вирішив значно підвищити податки, замість оптимізації своїх витрат

неділя, 12 травень 2024, 5:00

Експерти критикують центральну владу за відмову переводити держвитрати на воєнні рейки. В бюджетах всіх рівнів 2024 сотні мільярдів йдуть на другорядні цілі. Але замість оптимізації витрат влада воліє затягнути паски українцям ще більше. В Україні підв...