У Асада закінчується м'ясо: Оголошена масштабна мобілізація, - Злий Одесит

За попередніми даними, резервісти будуть використані в районі східного Алеппо і для контролю заходу Дамаска.

Армія в Сирії. Фото: "Обозреватель"

Блогер Злий Одесит повідомив, що у Сирії відбувається наймасштабніша з 1973 року мобілізація. Асад набирає нових солдат, які будуть жорстоко катувати людей, і як їх "колеги", різати їх на шматки живцем. Про це інформують Патріоти України з посиланням на блог автора, цитуючи:

"По ходу Асаду сложно обойтись силами Хезболы, иранских наёмников и россиян, придётся всё же пополнить ряды местными, желающими отдать жизнь за тирана. А потому, в сирийской арабской республике начата самая масштабная мобилизация резервистов с 1973 года!
Предварительно, резервисты будут использованы в районе восточного Алеппо и для контроля запада Дамаска. Кроме того, для осуществления успешного наступления на ИГИЛ… или не совсем ИГИЛ, Асаду необходим дополнительный ресурс для численного перевеса.
Понятное дело, что война с собственным народом измотала тирана и даже шиитские наёмники, вырезающие суннитов, не оказывают достаточного эффекта. Однако, лично для меня интересен другой вопрос, что будет делать Асад и его головорезы, когда их фронт соприкоснётся с расширяющей свои владения на севере Сирии турецкой армией? Ведь одно дело воевать с повстанцами и иногда с террористами, а совсем другое с подготовленной, профессиональной армией, вооружённой, причём, на порядок лучшим оружием.
В общем, конца и края войне не видать, пока этот самый конец не наступит тирану".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Важко знайти людину, яка б зробила більше для ослаблення ЗСУ": Волонтер Донік відреагував на оголошення Росією у розшук Хомчака

вівторок, 7 травень 2024, 20:53

Відомий волонтер та військовий інструктор Роман Донік прокоментував у соцмережі "Фейсбук" оголошення колишнього Головнокомандувача ЗСУ, а зараз першого заступника секретаря РНБОУ Руслана Хомчака у розшук у Росії, передають Патріоти України. На думку До...

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...