У боротьбі за червонокнижних: Вченим вдалось клонувати нову тварину, що зникає

Вченим з Центру репродуктивної біотехнології в Дубаї вперше в історії вдалося клонувати двогорбого верблюда. Тварина з'явилась на світ здоровою.

Фото: fakty.ictv.uaДослідники розповіли, що тварина з’явилася на світ без будь-яких аномалій, однак померла через тиждень внаслідок кишкової інфекції, яка поширена серед представників виду, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами вчених, цей експеримент може допомогти у збереженні вимираючих видів шляхом клонування. До слова, за останні 8 років Центру репродуктивної біотехнології вдалося клонувати та виростити десятки одногорбих верблюдів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...