У БПП поповнення радником "Рошен"

ЦВК визнала Юрія Буглака народним депутатом

Центральна виборча комісія України визнала обраним народним депутатом від БПП радника кондитерської компаній Roshen Юрія Буглака.

Він має зайняти місце обраного за списками БПП Олексія Савченка, призначеного главою Миколаївської ОДА. 21 лютого Верховна Рада припинила депутатські повноваження Савченка.

"Відтак, розглянувши зазначену постанову Верховної Ради України, комісія визнала обраним народним депутатом України Буглака Юрія Олександровича, 1965 року народження, освіта вища",- наводить "Укрінформ" цитату ЦВК, інформують Патріоти України.

На момент проведення виборів у 2014 році Буглак працював головним юридичним радником дочірнього підприємства "Кондитерська корпорація "Рошен". Він проживає у Києві, безпартійний і був включений до виборчого списку БПП під № 81.

Як повідомлялося раніше, комісія Національного агентства з питань держслужби обрала переможцем конкурсу на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації нардепа Верховної Ради від БПП Олексія Савченка. Під час написання презентації на конкурсі щодо посади він припустився чисельних помилок, у тому числі друкарських.

Він склав тест за рекордний час – відповів на 40 запитань всього за 6 хвилин, тобто у 5 разів швидше за свого найближчого конкурента.

На кожній сторінці з презентації Савченка журналісти помітили десятки помилок у словах на кшталт "диячу освиту" замість "дитячу освіту" або "навидь ликів" замість "навіть ліків". Деякі вислови із завдання переможця конкурсу не одразу можна зрозуміти. Зокрема, "підрамка селу", "пітоні води", "дующего институту праці". Більше читайте тут: https://tsn.ua/politika/cvk-viznala-nardepom-radni...

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...