У будинку, де виріс майбутній маніяк, стали відбуватися таємничі події

Нові господарі і будівельники в ньому відчувають безпричинний страх.

Фото: znaj.ua

У північно-західному містечку Такома (штат Вашингтон) у далекому 1946 році побудували будинок яскраво-синього кольору. За 9 років туди переїхала сім'я Банді з дев'ятирічним сином Тедом, який в майбутньому став холоднокровним убивцею, що позбавив життя 30 осіб. Після того, як Теда в 1989 році стратили, його мати вирішила назавжди залишити рідний дім, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Восени минулого року чоловік на ім'я Девід Траонг купив його і вирішив відремонтувати, аби потім вигідно перепродати. Його підрядник, Кейсі Клоптон, зайнявся реконструкцією будинку. Незрозумілі речі почали відбуватися з самого першого візиту Клоптона: він прийшов з 11-річною донькою, яка дуже любила допомагати батькові на об'єктах. Дівчинка із задоволенням записувала в блокнот всі зауваження татка, але на цей раз не пустотлива дівчинка була вкрай мовчазною, а потым навіть розплакалася і Клоптону довелося разом з нею піти.

Після дівчинка розповіла, що відчувала себе в цьому будинку вкрай незатишно і їй було дуже страшно перебувати в цих стінах. Через тиждень на об'єкт приїхали працівники, які поскаржилися на ті самі "дивні" відчуття, про які розповіла дочка підрядника. Але на цьому все тільки починалося.

На початку одного з робочих днів будівельники відкрили будинок і побачили, що абсолютно всі вікна, двері, шафки і тумби відкриті. Ніхто так і не зміг пояснити, як це сталося: напередодні все перевірили і замкнули будинок, та й слідів злому або пограбування не спостерігалося. На вікні затопленого підвалу, до якого ніхто ніяк не міг підібратися, з'явився напис "Допоможіть".

Після цього у робочих постійно розряджалися, вимикалися або просто ламалися телефони, а ще через тиждень на одному з листів гіпсокартону, що лежали в спальні, вони побачили напис "Йдіть". У той же день тяжелезний комод, які троє дорослих чоловіків насилу можуть зрушити з місця, звалився сам по собі.

Це вже переходило за всі рамки. Схвильований Кейсі вирішив пройтися по сусідах і дізнатися, що за чортівня відбувається в цьому домі. Дізнавшись правду, Клоптон був в шоці, власне, як і брокер, і сам власник будинку. До проклятих стін викликали священика, аби той очистив енергетику будинку. Один зі служителів церкви порадив чоловікам писати священні тексти з Біблії прямо на стінах. Так будівельники і вчинили: вони писали біблійні рядки і тільки потім наносили фарбу. Дивно, але це допомогло, працівники змогли довести реконструкцію до кінця. Тільки неясно, чи надовго вистачить такого "захисту", і страшно подумати, що очікує нових власників будинку сім'ї Банді.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...