У Донецьку пекло. Терористи підтягнули танки - координатор "Стоп Терор"

В окупованому місті люди знаходяться в підвалах, бойовики відкривають вогонь з житлового сектора.

У Донецьку терористи ведуть вогонь у бік позицій ЗСУ під Мар'їнкою. Ілюстрація:tsn.ua

У зоні АТО в напрямку Мар'їнки зав'язався серйозний бій між терористами і українськими військовими. Про це повідомляє координатор проекту "Стоп Терор" Семен Кабакаєв у себе в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, терористи обстріляли позициии ЗСУ під Донецьком з мінометів. "У Донецьку почалося пекло. Терористи ведуть вогонь у бік позицій ЗСУ.

Розгорівся неабиякий бій в напрямку Мар'їнки, терористи відкрили вогонь з 120мм мінометів, застосування стрілецької і гранатометів не беру в розрахунок" - пише блогер.

"За повідомленнями, які приходять до проекту "Стоп Терор", можна сказати, що в стороні Олександрівки, нульового блок-поста, йде бій. У Донецьку люди знаходяться в підвалах, бойовики відкривають вогонь з житлового сектора. Вогонь також ведеться з району шахти Трудовська "- додав Семен.

Також повідомляється, що терористи підтягують до передової танки. По Донецьку в напрямку передових позицій пройшла важка техніка, близько 4 танків.

Машини з боєкомплектом їдуть з періодичністю в 20 хвилин. (Підвозять на передові позиції). Прорив це, чи прикриття ДРГ, ми дізнаємося тільки з ранку", - підсумував Кабакаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...